Lily



Fina tjejen <3

Mys




En riktigt god jul

Julafton idag och lilla Lily blir tre veckor gammal. Hon är en sån glad liten tjej, så nyfiken på världen runt omkring. Sover och äter om vartannat, och mellan varven är hon vaken och tittar sig omkring, ler lite, kanske jollrar eller bara ligger och filosoferar. Och vi kan aldrig få nog av att titta på henne, vår fina, goa tjej.



Det här är en riktigt god jul! Och vad än tomten kommer med i sin säck finns det ingen gåva som är finare än den vi redan fått - vår dotter. <3

Glömska

Vem kunde ana att det skulle ta sån tid att skriva en förlossningsberättelse.. Har skrivit kanske än tredjedel, måste hela tiden kolla i mina papper från förlossningen om vad som hände när, för jag minns typ bara hälften.

Som här om dagen när jag fick nån flashback från förlossningen och var tvungen att fråga Tobbe "Visst låg jag på sidan ett tag på förlossningen?" Fick till svar att "Älskling, du förlöste henne på sidan.."

Tänk så mycket man inte riktigt kommer ihåg. I mitt fall beror det nog på att jag var hög på lustgasen men ändå. Tur man har sin sambo med sig hela tiden som kan berätta om det saker jag glömt.



Förlossningsberättelsen kommer iaf upp när den är klar. Vilket ju lär dröja ett tag till..

Älskade Lily två veckor gammal






Lily



Det blir mest bilder i bloggen för tillfället, detta eftersom jag bloggar från mobilen. Men inom kort kommer min förlossningsberättelse upp :)

En lugn söndag

Idag har vi inte gjort mycket alls. På förmiddagen låg vi bara hemma och mös framför Tvn. Sen ringde Lilys farmor och farfar och frågade om vi ville komma och äta middag där, så det gjorde vi. Och nu är vi hemma igen och tänkte mysa ner oss i soffan och se solsidan kl åtta.

Tänkte också försöka börja skriva på en förlossningsberättelse snart också, den kommer upp på bloggen inom kort!



Älskade lilla barn <3

Lily

Sitter här med Lily i famnen. Hon är nu fem dagar gammal och är en väldigt glad och nöjd tjej. Tror aldrig att jag träffat en så lugn och snäll bebis någonsin. Men det kan såklart vända fort. Men tills dess njuter vi av vår fina dotter som skänker oss så mycket glädje. Vi är så lyckliga som har dig, älskade lilla du <3




Made with love



Mysigt



Vi har haft två toppenbra dagar här på BB, personalen är kanon och vår dotter är helt fantastiskt underbart fin och snäll. <3 Men nu längtar vi efter morgondagen då vi ska packa ihop och åka hem tillsammans som en familj på tre.

Vad gjorde vi innan du kom egentligen, Lily? Det känns som att du alltid varit med oss. <3

Nu är jag här!



Lily kom till världen igår kl 21.32, vägde 3580 g och var 50,5 cm lång. Hon är utan tvekan världens vackraste tjej! <3

Den fina vackra granen

 
Vi kunde inte hålla oss längre, så vi plockade fram vår fina, vackra, vita gran igårkväll. Nu fattas bara att vår älskade lilla skatt vill titta ut och följa med oss hem så kan vi julmysa på riktigt. ♥

RSS 2.0