Frukost



Gumman sitter i babysittern och leker så då passar jag på att äta frukost. Jag har aldrig varit en frukostmänniska förut men nu älskar jag att äta på morgonen! Helt klart bästa målet på hela dagen. :)

Söndagsmys


Igår var det härligt väder ute när vi steg upp så vi packade ihop lite grejer, ringde några vänner och drog iväg och grillade. Gumman sov i vagnen större delen av tiden men vaknade till en gång och fick såklart komma upp en sväng.


Efter grillandet blev vi bjudna på middag hos Lilys farmor och farfar. Dom åker utomlands idag och ville gärna hinna träffa henne innan dom åkte. Så vi for dit så dom fick busa och mysa lite :)

Nytt från KappAhl



Köpte denna fina tunika från KappAhl här om dagen. Tycker att lillan passar så bra i blått :)


Ett steg närmare målet

Idag gjorde jag teoriprovet för körkortet och fick godkänt! Var riktigt nervös innan provet men klarade det med god marginal. Så nu är det bara uppkörningen kvar och sen har jag förhoppningsvis körkortet i min hand. Uppkörningen är inte förrän nästa vecka men jag hoppas att det går lika bra med den :)

Sömntuta

Av någon anledning finns det mest bara bilder på lillan då som sover. Inte för att hon bara sover hela dagarna, tvärt om är hon ju vaken mest hela tiden, men der är bara under hennes små powernaps som jag kommer ihåg att fota henne. Så här kommer ännu en bild då lillan sussar.






2-månaderskontroll

Idag har vi varit till BVC och mätt och vägt Lily. Hon är nu 59 cm lång och väger 5960 g. Trodde hon skulle ha passerat både 60 cm och 6 kg men hon låg som sagt just under men ligger ändå över kurvan på både längden och vikten. Hon följer dock sin egen kurva fint och det är ju huvudsaken. Och på tal om huvudsaker så hade hennes huvudomfång ökat till 39 cm :)




Bättre

Här kommer en bättre bild på Tobbes fina tatuering.




Tatuering

Lilys pappa Tobias har lagt sig under nålen och tatuerat in Lilys namn på armen. Det blev verkligen hur snyggt som helst! Tänk att hans första tatuering är tillägnad vår dotter, det är så fint.. <3




Kommer bli galet snyggt när den läkt och skuggningen ljusnat.

Dreggel

Lily har börjat dreggla massor och jag är så sjukt less att byta kläder stup i kvarten. Så från och med nu är det dregglisar som gäller, denna fina kommer från Kappahl.



RSS 2.0